Renovér rentvandstanken på en bæredygtig og fremtidssikret måde

Er dine stål- eller betontanke ved at være gamle, kan det være tid til en renovering for at sikre kvaliteten af det drikkevand, som skal ud til forbrugerne. Vi renoverer din nuværende tank ved at beklæde den med massive plastplader, hvilket giver en langtidsholdbar samt hygiejnisk og sikker opbevaring for drikkevandet i fremtiden.
En renoveringsløsning er mulig, så længe den nuværende tank stadig er i nogenlunde stand.

Renovér af din rentvandtank og øg driftsikkerheden,

fordi rent vand til forbrugeren er det vigtigste.

Fremtidssikker renovering med plast

Renovering med vores plastløsning minimerer ikke blot vandværkets investeringsomkostninger, men sikrer samtidig en ekstra lang levetid for tanken, hvor du ikke skal bekymre dig om kvaliteten på vandet.

Vi beklæder din nuværende tank med 4-20 mm massive plastplader, og løsningen bliver således en ny tank inde i den eksisterende tank, hvilket sikrer, at forurenet overfladevand og grundvand ikke kan trænge ind.

6 ting, du bør overveje, inden du renoverer

1) Hvor meget nedetid kan vandværket holde til?

2) Hvor skal vandforsyningen komme fra?

3) Hvor gamle er vandværkets bygninger?

4) Passer den nuværende vandkapacitet til efterspørgslen fra borgerne?

5) Hvor meget vil I involveres i renoveringen?

6) Hvad er jeres budget?

Hurtig og enkel installation i din eksisterende beton- eller ståltank

Ved inspektion af tanken identificerer vi, hvilken løsning der passer til netop jeres vandværk og tank - og derefter går det hurtigt.

Plastpladerne monteres, sammensvejses og gennemgås efterfølgende med en gnisttest for at sikre imod utætheder. Installationen kan klares på ned til fem arbejdsdage. Installationsomkostningerne og nedetiden er på den måde minimal i forhold til andre løsninger.

Høj hygiejne og sikkerhed for forbrugerens drikkevand

Plastens glatte overflade nedsætter bakteriedannelse samt bakterievækst i vandet og sikrer på den måde høj hygiejne i tanken.

Plastkonstruktionen gør også, at overfladevand og grundvand ikke vil kunne trænge ind og forurene det rene drikkevand, der sendes ud til forbrugeren.

Løsningen er godkendt til opbevaring af drikkevand og overholder de skærpede lovkrav på området.

Plastmaterialet holder i mere end 50 år

Plast er ikke sådan til at nedbryde, og lige i denne sammenhæng er det faktisk en god ting, da det sikrer en lang levetid for plastpladerne og dermed minimalt vedligehold af tanken.

Materialet er desuden allerede brugt og velkendt i jeres system, da det er det samme materiale som de plastrør, der forsyner forbrugeren med rent drikkevand i dag.

Vi hjælper dig gerne videre

Vi undersøgte markedet for en varig løsning, som overholder de høje krav, der er til vores drikkevand, og det var der vi fandt Dansk Plasts renoveringsløsning. Vi slap af med alle vores problemer, og det færdige resultat fungerer perfekt. Vi har i dag en tæt og velfungerende reaktionstank.
Jens Andreasen
Snoldelev Vandværk
Vi blev hurtigt enige om, at betontanken skulle beklædes med drikkevandsgodkendte plastplader, da det på den måde ville sikre, at vandværket kunne forsyne lokalområdet med rent vand uden bekymringer om utætheder i tanken eller indtrængning af forurenet overfladevand.
Bent Holst
Chairman, Vester Nebel Vandværk
Vi i bestyrelsen er meget tilfredse med hele forløbet med Dansk Plast. Vi kan kun anbefale andre vandværker til at kontakte dem. Hele kontakten med personalet, fra direktion til montører, har været meget tilfredsstillende. Resultatet er, at vi forhåbentlig i rigtig mange år, ikke skal spekulere på disse tanke, måske kun en rensning af bunden. Andre vandværker har set resultatet, og roser det meget. Vi formoder, at der er mange rentvandstanke i Danmark, der burde have denne behandling. Tak for det gode samarbejde.
Vi var på udkig efter en holdbar løsning og efter længere research fandt jeg kun Dansk Plast som havde en drikkevandsgodkendt og langtidsholdbar løsning. Jeg kunne tydeligt fornemme, at de havde stor erfaring og styr på arbejdsgangene. Og jeg har bestemt ikke fortrudt.
Michael
Dalby Vandværk
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27