• D255B898-7D15-4FAB-A63C-859469B411C6 Vand
  •  / Renovering

Renovér rentvandstanken på en bæredygtig og fremtidssikret måde

Er dine stål- eller betontanke ved at være gamle, kan det være tid til en renovering for at sikre forbrugerens drikkevand. Vi renoverer din nuværende tank ved beklæde den med plastplader, hvilket giver en langtidsholdbar samt hygeijnisk og sikker opbevaring for drikkevandet i fremtiden.
En renoveringsløsning er mulig, så længe den nuværende tank stadig er i nogenlunde stand.

Renovér af din rentvandtank og øg driftsikkerheden,

fordi rent vand til forbrugeren er det vigtigste.

Fremtidssikker renovering med plast

Renovering med vores plastløsning minimerer ikke blot vandværkets investeringsomkostninger, men sikrer samtidig en ekstra lang levetid for tanken, hvor du ikke skal bekymre dig om kvaliteten på vandet.

Vi beklæder din nuværende tank med 4-6 mm massive plastplader, og løsningen bliver således en ny tank inde i den eksisterende tank, hvilket sikrer, at forurenet overfladevand og grundvand ikke kan trænge ind.

Hurtig og enkel installation i din eksisterende beton- eller ståltank

Ved inspektion af tanken identificerer vi, hvilken løsning der passer til netop jeres vandværk og tank - og derefter går det hurtigt.

Plastpladerne monteres, sammensvejses og gennemgås efterfølgende med en gnisttest for at sikre imod utætheder. Installationen kan klares på ned til fem arbejdsdage. Installationsomkostningerne og nedetiden er på den måde minimal i forhold til andre løsninger.

Høj hygiejne og sikkerhed for forbrugerens drikkevand

Plastens glatte overflade nedsætter bakteriedannelse samt bakterievækst i vandet og sikrer på den måde høj hygiejne i tanken.

Plastkonstruktionen gør også, at overfladevand og grundvand ikke vil kunne trænge ind og forurene det rene drikkevand, der sendes ud til forbrugeren.

Løsningen er godkendt til opbevaring af drikkevand og overholder de skærpede lovkrav på området.

Plastmaterialet holder i mere end 50 år

Plast er ikke sådan til at nedbryde, og lige i denne sammenhæng er det faktisk en god ting, da det sikrer en lang levetid for plastpladerne og dermed minimalt vedligehold af tanken.

Materialet er desuden allerede brugt og velkendt i jeres system, da det er det samme materiale som de plastrør, der forsyner forbrugeren med rent drikkevand i dag.

Vi hjælper dig gerne videre