Løsninger til kloakering, rensning samt afledning af spildevand

Vi leverer bæredygtige og holdbare løsninger til alt fra afledning af regnvand og kloakering til selve renseprocessen på spildevandsanlægget. Vi producerer bl.a. pumpestationer, sektionsbrønde og spildevandscontainere i PE-plast, som er langtidsholdbare og stort set vedligeholdsfrie.
Plast er ideel til spildevand, da det er et yderst modstandsdygtigt materiale.

Løsninger med lang levetid

til vand- og afløbsinstallationer

Sikker håndtering af spildevandet

Rensning af spildevand kan indeholde utallige udefinerbare kemikalier, som potentielt kan forårsage skader på beton- og stålbeholdere.

Plastmaterialet er derfor ideelt til spildevand, da det er resistent overfor kemikalier og dermed ikke bliver påvirket af spildevandet og dets indhold. Det er derfor den sikreste og mest holdbare løsning, nu og i fremtiden.

Kvalitetssikret installation og montage

Vi ikke blot leverer, men monterer også gerne vores produkter til spildevand, så I er sikret, at installation bliver udført korrekt, og produktet virker optimalt.

Du er altid velkommen til selv at stå for montagen, men ofte vil det kræve et vist ekspertniveau hos montøren, hvis vi skal kunne garantere den gode kvalitet af produktet.

Beskyt din nuværende tank med beklædning i plast

Har du en eksisterende spildevandsbeholder, som du ønsker beskyttet mod korrosive væsker, er det muligt at beklæde den med plast, så beholderen bliver 100% tæt. Plastmaterialet er fleksibelt, hvilket gør det nemt at beklæde en hvilken som helst beholder.

Ved denne løsning kan du sikre din tank mod de korrosive væsker og ikke være bekymret for opbevaringen i fremtiden.

Vi kan også hjælpe, hvis du er entreprenør og har brug for hjælp til andre opgaver