• Samarbejde med os

Dansk Plast som samarbejdspartner

Hos Dansk Plast tror vi på bæredygtighed og kvalitet, og det er de principper, vi producerer vores produkter efter.

Vores topprioritet er at levere en løsning med en lang levetid, der opfylder dens formål til fulde, for ikke kun er dette godt for vores kunder, det er også godt for vores planet.

Ideelt set kan vi lide at være med i projekter helt fra starten, så vi sammen kan skabe en løsning, der er skræddersyet til netop jeres behov. Vi hjælper dig dog gerne på alle stadier af dit projekt.

Svejsning

Innovative og fleksible løsninger

Vores styrker ligger i innovative og fleksible plastløsninger, der bryder med konventionelt håndværk. Vi tror nemlig på, at vores løsninger ikke blot skal tilfredsstille jeres behov nu, men også de behov, som kan komme i fremtiden.

Med Dansk Plast som samarbejdspartner vil du få adgang til en række erfarne specialister, der kan guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Kalkulationer, tegning og design
  • Konstruktion af skræddersyede løsninger
  • Produktion og facilitering
  • Installation og svejsning

Thisisengineering raeng kr olx Rw Ca4 unsplash

Fra tegning til færdigt produkt

Har du allerede en skitseret idé, kan vores dygtige tekniske tegnere guide dig videre i processen eller give dig den nødvendige sparring i forhold til produktion af produktet.

Vi er ligeledes kendte for at finde løsninger, der endnu ikke er opfundet endnu. Vores kunder kan nemlig have specifikke behov, som kræver produkter, der ikke allerede eksisterer, men kan det fremstilles i plast, kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Hos Dansk Plast har vi en række specialister, som kan hjælpe med at få omformuleret dit behov til en idé, en 3D-tegning og et færdigt produkt.

20201106 072714

Kvalitet og kvalitetskontrol

For at sikre kvaliteten har vi valgt at producere alle vores konstruktioner lokalt i Esbjerg. Her har vi mulighed for at udføre løbende kvalitetskontrol, samtidig med at vi bevarer nærheden og et godt samarbejde med vores kunder. På den måde er vi med i projektet fra start til slut og kan teste alle produkter, før de leveres og installeres.

Den største kvalitetssikring er dog, at vi i projektets start sammen får afdækket jeres behov ned til punkt og prikke. Når vi ved præcis, hvad produktet skal bruges til, samt hvad det skal udsættes for, kan vi i fællesskab lave en plan, der vil sikre en høj kvalitet i både udviklingen og produktionen af jeres produkt.

Mød nogle af vores kunder og bliv klogere på, hvordan vi kan samarbejde i jeres næste projekt
Min største anbefaling er at finde en samarbejdspartner, som har stor erfaring med plastmaterialet og forståelse for større konstruktioner i plast. Vi var meget afhængige af, at produktet var tæt og af høj kvalitet. Samtidigt var det også vigtigt, at det var så bæredygtigt som muligt. Derudover havde Dansk Plast styr på deres dokumentation og kvalitet hele vejen igennem. Vi er underlagt skærpede krav til vandprøver, og derfor bliver der med jævne mellemrum udtaget uvildige tilsyn, og vi har endnu ikke oplevet at have problemer.
Michael Simonsen
Glostrup Sports Centre
Dansk Plast har været med i processen helt fra start af vores udvikling af biofilterhusene. De er gode til at overholde leveringstiderne og kniber det for os, løser de det altid. De er pålidelige og leverer altid god kvalitet. Vores samarbejde har været fortrinligt. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.
Jørgen Højmark Jensen
Hybridfilter A/S
Vi i bestyrelsen er meget tilfredse med hele forløbet med Dansk Plast. Vi kan kun anbefale andre vandværker til at kontakte dem. Hele kontakten med personalet, fra direktion til montører, har været meget tilfredsstillende. Resultatet er, at vi forhåbentlig i rigtig mange år, ikke skal spekulere på disse tanke, måske kun en rensning af bunden. Andre vandværker har set resultatet, og roser det meget. Vi formoder, at der er mange rentvandstanke i Danmark, der burde have denne behandling. Tak for det gode samarbejde.
Alt er gået op i en højere enhed. Jeg har fået en virkelig god løsning til vores drikkevands opbevaring. De små ting, der har været, de er blevet løst og alt det, jeg gerne ville have lavet, det er lykkedes.
Arne Schmidt
Operations Manager, Brørup Vandværk
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27