• Samarbejde med os

Dansk Plast som samarbejdspartner

Hos Dansk Plast tror vi på bæredygtighed og kvalitet, og det er de principper, vi producerer vores produkter efter.

Our top priority is to deliver a solution with a long lifespan that fulfils its purpose to the full, because not only is this good for our customers, it’s also good for our planet.

Ideally, we like to be involved in projects from the very beginning, so that together we can create a solution tailored to your particular needs. However, we’re happy to help you at any stage of your project.

Svejsning

Innovative og fleksible løsninger

Vores styrker ligger i innovative og fleksible plastløsninger, der bryder med konventionelt håndværk. Vi tror nemlig på, at vores løsninger ikke blot skal tilfredsstille jeres behov nu, men også de behov, som kan komme i fremtiden.

Med Dansk Plast som samarbejdspartner vil du få adgang til en række erfarne specialister, der kan guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Kalkulationer, tegning og design
  • Konstruktion af skræddersyede løsninger
  • Produktion og facilitering
  • Installation og svejsning

Thisisengineering raeng kr olx Rw Ca4 unsplash

Fra tegning til færdigt produkt

Har du allerede en skitseret idé, kan vores dygtige tekniske tegnere guide dig videre i processen eller give dig den nødvendige sparring i forhold til produktion af produktet.

Vi er ligeledes kendte for at finde løsninger, der endnu ikke er opfundet endnu. Vores kunder kan nemlig have specifikke behov, som kræver produkter, der ikke allerede eksisterer, men kan det fremstilles i plast, kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Hos Dansk Plast har vi en række specialister, som kan hjælpe med at få omformuleret dit behov til en idé, en 3D-tegning og et færdigt produkt.

20201106 072714

Kvalitet og kvalitetskontrol

For at sikre kvaliteten har vi valgt at producere alle vores konstruktioner lokalt i Esbjerg. Her har vi mulighed for at udføre løbende kvalitetskontrol, samtidig med at vi bevarer nærheden og et godt samarbejde med vores kunder. På den måde er vi med i projektet fra start til slut og kan teste alle produkter, før de leveres og installeres.

Den største kvalitetssikring er dog, at vi i projektets start sammen får afdækket jeres behov ned til punkt og prikke. Når vi ved præcis, hvad produktet skal bruges til, samt hvad det skal udsættes for, kan vi i fællesskab lave en plan, der vil sikre en høj kvalitet i både udviklingen og produktionen af jeres produkt.

Mød nogle af vores kunder og bliv klogere på, hvordan vi kan samarbejde i jeres næste projekt
Min største anbefaling er at finde en samarbejdspartner, som har stor erfaring med plastmaterialet og forståelse for større konstruktioner i plast. Vi var meget afhængige af, at produktet var tæt og af høj kvalitet. Samtidigt var det også vigtigt, at det var så bæredygtigt som muligt. Derudover havde Dansk Plast styr på deres dokumentation og kvalitet hele vejen igennem. Vi er underlagt skærpede krav til vandprøver, og derfor bliver der med jævne mellemrum udtaget uvildige tilsyn, og vi har endnu ikke oplevet at have problemer.
Michael Simonsen
Glostrup Sports Centre
Dansk Plast har været med i processen helt fra start af vores udvikling af biofilterhusene. De er gode til at overholde leveringstiderne og kniber det for os, løser de det altid. De er pålidelige og leverer altid god kvalitet. Vores samarbejde har været fortrinligt. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.
Jørgen Højmark Jensen
Hybridfilter A/S
Håkonsson Pool
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27