• Om Dansk Plast

Vores værdier, historie og baggrund

Ambitionen har fra starten været at skabe innovative og fleksible plastløsninger, og det er faktisk, hvad vi gør nu.

Siden 2013 har det været vores fornemmeste opgave at skræddersy plastprodukter, som løser specifikke behov. Hos Dansk Plast har vi i dag 30 dedikerede medarbejdere, som hver især bidrager til vores mission, og det gør de ud fra vores værdisæt, som rummer kvalitet, innovation, glæde og ansvarlighed.

Vi sætter en ære i god kommunikation, og at alle vores medarbejdere har frihed under ansvar. Det er desuden vigtigt for os, at du som kunde altid kan stole på os, og derfor betyder kvalitet for os, at vi aldrig lover mere, end vi kan holde. Hvis et produkt skal udvikles helt fra bunden, kan det sagtens have nogle udfordringer, og derfor er vi altid ærlige og gennemsigtige i vores arbejdsproces. Til sammen har vi mere end 15 års erfaring med plast, og vi kender derfor plastmaterialets muligheder, samt hvad der kan lade sige gøre, og hvad der ikke kan.

Det er sådan, vi arbejder hos Dansk Plast, og det, har vi oplevet, giver både glade kunder og glade kolleger.

Vores ekspertise spænder bredt. Vi kan guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion af løsninger.
DSC1234

15 års erfaring med plast

Da Klaus overtog firmaet tilbage i 2013, var det med en ambition om at bryde med konventionelt håndværk og skabe innovative samt fleksible plastløsninger.

Og det er lige netop, hvad vi gør nu. Vores ekspertise spænder bredt, og med 15 års erfaring indenfor håndtering, design og konstruktion i plast har vi den know-how, der skal til for at løse næsten enhver opgave. Med andre ord har vi en bred forståelse for materialerne, samt hvad der kan lade sig gøre, og hvad man bør undgå, når man arbejder med plast.

Vi kan derfor guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion af løsninger, der matcher dine specifikke behov.

Svejsning1 e1471950324877 1

En troværdig partner

Vi tror på bæredygtighed og kvalitet, og det er derfor vigtigt for os at levere løsninger med lang levetid, der ikke blot er gode for dig som kunde, men også for vores klode. Det gør vi ved at fokusere på løsninger, der både tager hensyn til jeres nuværende behov, samt de behov, der kan komme i fremtiden.

Sammen skaber vi den bedste plan for jeres projekt, og selvom vi bedst kan lide at være med i processen fra start til slut, hjælper vi dig gerne i alle faser af projektet.

Dansk Plast materialer7

Godt håndværk og gode kolleger

Hos Dansk Plast har vi fire nøje udvalgte kerneværdier, der tilsammen danner grundlaget for den måde, vi agerer på i det daglige.

  1. Kvalitet: Vi skal holde, hvad vi lover og aldrig gå på kompromis med vores kunders ønsker.
  2. Innovation: Hvert projekt er unikt og har sine egne udfordringer. Derfor lægger vi et stort stykke arbejde i at skabe skræddersyede løsninger.
  3. Glæde: Vi tror på, at når vi er glade, smitter det af på vores kunder. Derfor skal Dansk Plast være en glad arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed.
  4. Ansvarlighed: Vi tager ansvar for vores arbejde og tror på, at vores medarbejdere kan arbejde med frihed under ansvar. Derfor hyrer vi kun medarbejdere, vi stoler på.

Vil du vide mere om vores løsninger og samarbejdet med os?