• Om Dansk Plast

Vores værdier, historie og baggrund

Ambitionen har fra starten været at skabe innovative og fleksible plastløsninger, og det er faktisk, hvad vi gør nu.

Siden 2013 har det været vores fornemmeste opgave at skræddersy plastprodukter, som løser specifikke behov. Hos Dansk Plast har vi i dag 25 dedikerede medarbejdere, som hver især bidrager til vores mission, og det gør de ud fra vores værdisæt, som rummer kvalitet, innovation, glæde og ansvarlighed.


Vores ekspertise spænder bredt. Vi kan guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion af løsninger.
Dansk plast 14 50

Solid erfaring

Dansk Plast ejes af Klaus Sørensen og i forening med Ole Kristensen varetager de den daglige ledelse.

Da Klaus startede firmaet tilbage i 2013, var det med en ambition om at bryde med konventionelt håndværk og skabe innovative samt fleksible plastløsninger.

Og det er lige netop, hvad vi gør nu. Vores ekspertise spænder bredt, med mere end 10 år på bagen har vi bevist vores pålidelighed og levering af kvalitet i branchen. Vi mener at erfaring er afgørende for at sikre, at dine behov og forventninger bliver opfyldt på bedst mulig vis. Med andre ord har vi en bred forståelse for materialerne, samt hvad der kan lade sig gøre, og hvad man bør undgå, når man arbejder med plast.

Vi kan derfor guide dig hele vejen fra teknisk rådgivning til design og produktion af løsninger, der matcher dine specifikke behov.

Dansk plast 92 50

En troværdig partner

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid kan stole på os, og derfor betyder kvalitet for os, at vi aldrig lover mere, end vi kan holde. Hvis et produkt skal udvikles helt fra bunden, kan det sagtens have nogle udfordringer, og derfor er vi altid ærlige og gennemsigtige i vores arbejdsproces. Med mere end 10 år på bagen har vi bevist vores pålidelighed og levering af kvalitet i branchen. Vi mener at erfaring er afgørende for at sikre, at dine behov og forventninger bliver opfyldt på bedst mulig vis.

Det er sådan, vi arbejder hos Dansk Plast, og det, har vi oplevet, giver både glade kunder og glade kolleger.Dansk plast 66 50

K:I:G:A

Hos Dansk Plast har vi fire nøje udvalgte kerneværdier, der tilsammen danner grundlaget for den måde, vi agerer på i det daglige.

  1. Kvalitet: Vi skal holde, hvad vi lover og aldrig gå på kompromis med vores kunders ønsker.
  2. Innovation: Hvert projekt er unikt og har sine egne udfordringer. Derfor lægger vi et stort stykke arbejde i at skabe skræddersyede løsninger.
  3. Glæde: Vi tror på, at når vi er glade, smitter det af på vores kunder. Derfor skal Dansk Plast være en glad arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed.
  4. Ansvarlighed: Vi tager ansvar for vores arbejde og tror på, at vores medarbejdere kan arbejde med frihed under ansvar. Derfor hyrer vi kun medarbejdere, vi stoler på.

Vil du vide mere om vores løsninger og samarbejdet med os?