Udvikling og design af specialløsninger i plast

Vi tilbyder udvikling og design af specialløsninger, uanset om der er tale om et større eller mindre projekt - og hvis løsningen ikke allerede eksisterer, har vi hos Dansk Plast dedikerede medarbejdere, som er specialister i at opfinde den. Vi lytter, rådgiver og vender hurtigt en håndtegnet idé til en 3D-tegning og et færdigt produkt.

Løsninger og services

Innovative plastløsninger efter dine ønsker

Vi har 15 års erfaring og viden til at skabe.

Kvalitetssikring fra start til slut

Med vores inhouse produktion kan vi følge produkterne fra tegning og realiseret produkt til levering og installering.

På den måde sikrer vi den høje kvalitet, da vi er med helt fra den spæde start til afslutning af projektet.

Vi går op i, at vores kunder får den bedste løsning - uanset om denne fandtes, før vi påbegyndte projektet, eller om vi selv har udviklet den.

Tillid er vigtigt for et godt samarbejde

Nye produkter og løsninger kræver kostbar tid og ressourcer at igangsætte, og det er derfor altafgørende at have tillid til sine samarbejdspartnere.

Hos Dansk Plast går vi op i at etablere et godt samarbejde og deler gerne vores viden og knowhow.

Specialdesign til mange industrier

Vi har stor viden om plastmaterialer til fødevarer, drikkevand og kemi, samt hvilke materialer der kan holde til forskellig temperatur og styrkepåvirkning. Vi ved derfor meget om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan, når det gælder en lang række industrier.

I vores produktion råder vi desuden over store maskiner til svejsning af større konstruktioner, og mulighederne er derfor uendelige.

Dansk Plast har været med i processen helt fra start af vores udvikling af biofilterhusene. De er gode til at overholde leveringstiderne og kniber det for os, løser de det altid. De er pålidelige og leverer altid god kvalitet. Vores samarbejde har været fortrinligt. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.
Jørgen Højmark Jensen
Hybridfilter A/S
Min største anbefaling er at finde en samarbejdspartner, som har stor erfaring med plastmaterialet og forståelse for større konstruktioner i plast. Vi var meget afhængige af, at produktet var tæt og af høj kvalitet. Samtidigt var det også vigtigt, at det var så bæredygtigt som muligt. Derudover havde Dansk Plast styr på deres dokumentation og kvalitet hele vejen igennem. Vi er underlagt skærpede krav til vandprøver, og derfor bliver der med jævne mellemrum udtaget uvildige tilsyn, og vi har endnu ikke oplevet at have problemer.
Michael Simonsen
Glostrup Sports Centre
Dansk Plast producerer i dag vores komponenter og har været en stor del af udviklingen gennem hele forløbet. Vores samarbejde rummer effektive løsninger og udvikling. Dansk Plast A/S er vores foretrukne samarbejdspartner i udviklingen og produktion af komponenter i genbrugsplast.
Søren Nielsen
Sales Manager, NTEK A/S
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27