Nyetablering af din rentvandsbeholder

Er dit vandværk ved at være nedslidt, kan det være en idé at nyetablere dine tanke i stedet for blot at renovere på de gamle. Er alt på vandværket af ældre dato, kan det nemlig oftest bedre betale sig at købe nyt end blot at renovere. Ved at vælge en rentvandstank i plast får du en driftssikker samt hygiejnisk løsning til dit drikkevand.
Rentvandstankene kan speciallaves i de dimensioner, som passer til dit vandværk.

Nyetablering af din rentvandsbeholder i plast

En livslang og sikker investering for drikkevandet.

Langtidsholdbar plasttank som rentvandsbeholder

Fra rentvandstanken skal drikkevandet ud til forbrugeren, og derfor er det ekstra vigtigt, at tanken er til at stole på.

Ved brug af plast får du en tæt og antibakteriel tank, hvor du ikke skal bekymre dig om kvaliteten på drikkevandet, da materialets høje styrke beskytter det rene vand mod at komme i kontakt med udefrakommende vand.

Effektiv installation af fritstående eller nedgravet plasttank

Vi vil i samråd finde den løsning, som passer bedst til jeres vandværk. Tanken vil enten skulle svejses sammen på stedet eller leveres færdigproduceret, alt efter hvilken type tank I vælger.

Nedetiden for vandværket afgøres af hele projektets omfang, men sammen planlægger vi processen, så den bliver så effektiv som mulig.

Høj hygiejne og sikkerhed for forbrugerens drikkevand

Plastens glatte overflade gør det sværere for bakterier at sætte sig og sikrer på den måde god hygiejne i tanken.

Ved en plasttank er der modsat andre type materialer heller ikke risiko for indtrængning af forurenet overfladevand eller grundvand.

Løsningen er godkendt til opbevaring af drikkevand og overholder de skærpede lovkrav på området.

Plastmaterialet holder i mere end 50 år

Plast er et yderst stærkt materiale, som er svært at nedbryde, og det garanterer derfor en lang levetid for jeres nye tank.

Materialet har en stor slidstyrke, og med en plasttank vil vandværket minimere både driftsomkostninger og vedligehold samt få en sikker løsning til fremtiden. Materialet er desuden det samme som de plastrør, der allerede forsyner forbrugeren med rent drikkevand.

Alt er gået op i en højere enhed. Jeg har fået en virkelig god løsning til vores drikkevands opbevaring. De små ting, der har været, de er blevet løst og alt det, jeg gerne ville have lavet, det er lykkedes.
Arne Schmidt
Operations Manager, Brørup Vandværk
Min største anbefaling er at finde en samarbejdspartner, som har stor erfaring med plastmaterialet og forståelse for større konstruktioner i plast. Vi var meget afhængige af, at produktet var tæt og af høj kvalitet. Samtidigt var det også vigtigt, at det var så bæredygtigt som muligt. Derudover havde Dansk Plast styr på deres dokumentation og kvalitet hele vejen igennem. Vi er underlagt skærpede krav til vandprøver, og derfor bliver der med jævne mellemrum udtaget uvildige tilsyn, og vi har endnu ikke oplevet at have problemer.
Michael Simonsen
Glostrup Sports Centre
Vi blev hurtigt enige om, at betontanken skulle beklædes med drikkevandsgodkendte plastplader, da det på den måde ville sikre, at vandværket kunne forsyne lokalområdet med rent vand uden bekymringer om utætheder i tanken eller indtrængning af forurenet overfladevand.
Bent Holst
Chairman, Vester Nebel Vandværk
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27

Se flere projekter indenfor renovering

Vand

Drikkevandstank i PEHD

Horisontal HDPE drikkevandsgodkendt rentvandstank
Vand

Betontank beklædt med plastik

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27