Pålidelige løsninger til opbevaring og transport af aggressive væsker

Kemi er et vidt begreb, som involverer flere forskellige industrier. Men hvad enten det drejer sig om transport af biomasse, opløsninger til spildevandsrensning eller opbevaring af andre kemiske produkter, så er der brug for et anlæg, tanke eller rørføring, som kan holde til kemikalier og korrosive væsker - og det kan plast.

Løsninger og services

E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44

Plastløsninger til forskellige industrier og behov

Tanke og rørføring til kemiske væsker.

Kemiske væsker bruges i mange industrier

Vores løsninger kan bl.a. benyttes i industrier som;

  • Raffinarderier
  • Vandbehandlingsanlæg
  • Medicinalfremstilling
  • Fødevarefabrikker
  • Kraftværker
  • Vandkraftværker
  • Papirfremstilling

Plast er resistent overfor kemikalier

Flydende syre eller basiske væsker er hårde ved beton og metal, og produkter i disse materialer vil derfor hurtigt korrodere. Plast er derimod modstandsdygtig overfor de fleste kemiske væsker. Tanke og rørføringer i dette materiale vil derfor have en langt højere holdbarhed samt sikkerhed, da plasten altid vil forblive 100% tæt.

Produkterne produceres efter jeres ønsker og krav

Hvert projekt er forskelligt, og derfor skræddersyr vi gerne løsningen, så den passer til lige netop jeres behov. Produkterne produceres specifikt til den enkelte opgave, så vi er sikre på at bruge en plasttype, der tager højde for den masse, som skal transporteres, renses eller noget helt tredje.

Vi monterer ligeledes gerne de færdige produkter, så du er sikret, at installationen bliver udført korrekt.

Dansk Plast var til rådighed og vi havde en tæt dialog under hele projektet. For os var det vigtigt at have et problemfrit samarbejde, og det må man i den grad sige at dette var. Vi har fået et produkt i høj kvalitet og med en lang levetid, som lever op til vores skærpede sikkerheds-foranstaltninger. 
Carsten Møller Nielsen
Din Forsyning
Min største anbefaling er at finde en samarbejdspartner, som har stor erfaring med plastmaterialet og forståelse for større konstruktioner i plast. Vi var meget afhængige af, at produktet var tæt og af høj kvalitet. Samtidigt var det også vigtigt, at det var så bæredygtigt som muligt. Derudover havde Dansk Plast styr på deres dokumentation og kvalitet hele vejen igennem. Vi er underlagt skærpede krav til vandprøver, og derfor bliver der med jævne mellemrum udtaget uvildige tilsyn, og vi har endnu ikke oplevet at have problemer.
Michael Simonsen
Glostrup Sports Centre
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27