Tanke til opbevaring af stærkt korroderende væsker

Vi tegner, designer og producerer langtidsholbare plasttanke til opbevaring af bl.a. flydende, korrosive produkter som procesvand, syrer, basiske væsker, flokkuleringsmidler og saltopløsninger til spildevandsrensning.
Kemitanke i plast har en høj levetid, da materialet er resistent overfor kemikalier.

Langtidsholdbare kemitanke

Den sikre løsning mod korroderende væsker

Specifik produktion

Vi tilbyder komplette skræddersyede løsninger, som tilpasses lige netop dine behov.

Kemitankene produceres specifikt til den enkelte opgave, og den rette plasttype udvælges ved en beregning af materialets styrke og levetid set ud fra temperaturpåvirkninger og de specifikke kemikalier, tanken skal indeholde.

Vi monterer de færdige tanke, så er du sikret, at installationen bliver udført korrekt.

Høj resistens overfor kemikalier

Når man opbevarer eller transporterer kemikalier, har man brug for en tank i et materiale, der er yderst stærkt - og det er plast.

Konstruktioner som beton og metal (1), der er udsat for aggressive væsker, vil med tiden korrodere.

Tanke, som produceres i plast, har derimod en lang holdbarhed, da materialet er yderst modstandsdygtigt overfor kemikalier og resistent overfor korrosion, tæring, aggressive væsker og klimatiske påvirkninger.

  • (1) På billedet ses et metalrør, der er korroderet

Beskyt din nuværende kemikaliebeholder med beklædning i plast

Har du en eksisterende kemitank, som endnu ikke har udtjent sin tid, kan du fremtidssikre den ved at beklæde indersiden med plast.

På den måde er beholderen beskyttet mod korrosive væsker, og den forbliver dermed 100% tæt. Plastmaterialet er fleksibelt, hvilket gør det nemt at beklæde en hvilken som helst beholder.

Se vores andre løsninger her