Underleverandør på projekter indenfor vand, gas og kemi

Vi agerer ofte underentreprenør eller underleverandør, da vi har mange års erfaring indenfor plast samt mandskabet til at håndtere alt vedrørende vand, kemi, gas og lignende. Vi vægter et pålideligt samarbejde og et godt håndværk.

Løsninger og services

E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44

Med vores årelange erfaring indenfor plastsvejsning

kan du forvente god kvalitet og et godt samarbejde

Vi bruger udelukkende certificerede svejsemontører

Vi tror på, at et godt håndværk giver det bedste produkt til kunden, og derfor bruger vi kun certificerede svejsemontører efter USME- og UVE-standarden, hvilket betyder, vi er godkendt til at svejse i plast. Derudover sørger vi også selv for at oplære alle vores svejsere.

Du kan benytte os til plastsvejsning og montage, uanset om det er et produkt, vi selv har fremstillet, eller I har valgt en anden plastleverandør. Vi er specialister i plastmontage, og vi kan derved sikre, at produktet er installeret korrekt og virker optimalt.

Troværdig samarbejdspartner til alt indenfor plast

Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere altid kan stole på os, og vi er derfor ærlige og gennemsigtige i vores arbejdsproces, så vi aldrig lover mere, end hvad vi kan holde. Til sammen har vi mere end 15 års erfaring med plast, og vi ved, hvad der kan lade sige gøre, og hvad der ikke kan.