Driftsikre og hygiejniske tanke og rørføringer til både drikke- og spildevand.

Vi er specialister i at opbygge samt skræddersy gennemtænkte og solide løsninger til vandbranchen. Vores løsninger rummer alt fra renovering og nytablering af tanke til drikkevand, rørføringer og afløb samt en bred vifte af løsninger til spildevand.

Løsninger og services

E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44

Alt fra nyetablering til livsforlængende renovering

Vi får dit projekt i mål og rådgiver dig til den bedste løsning

Skræddersyede løsninger til drikkevand og spildevand

Har du behov for noget helt nyt, så starter vi projektet sammen allerede i udviklingsfasen, hvor vi i fællesskab får afdækket jeres behov. Jo mere vi ved om, hvad produktet skal bruges til og udsættes for, desto bedre bliver jeres løsning.

Vores produktionstekniske afdeling er mere end klar til at sætte deres ekspertise i brug og udvikle jeres produkt, hvad enten det drejer sig om tanke, rørføringer eller større systeminstallationer til vandværket og spildevandsanlægget. Intet projekt er for stort eller for småt.

Kvalificeret rådgivning uanset behov

Mange spørgsmål kan trænge sig på, når man skal i gang med et nyt projekt. Det kan fx være, du er i tvivl, om du skal renovere eller nyetablere dine rentvandstanke på vandværket, eller mangler en sparringspartner til et nyt spildevandsprodukt.

Vi tager derfor gerne på en inspektionstur på dit vandværk eller spildevandsanlæg for at vurdere, hvad der er den bedste løsning. Mangler du hjælp til valg af materiale, kan vi med vores 15 års erfaring indenfor plast ligeledes vurdere, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der kan ikke kan.

Vores rådgivning strejker sig helt fra de indledende designfaser til produktion og montage af produkter.

Alle produkter kan specialproduceres

Alle projekter forskellige, og løsninger er derfor sjældent ens. Af den grund har vi produktionsfaciliteter til at speciallave produkter i lige præcis de dimensioner, som du ønsker. Nogle produkter færdiglaves hos os, hvorimod vi med andre vil svejse dem sammen på jeres lokation.

Vores store maskinpark ligger på vores adresse i Esbjerg, og derfor har vi god føling med produktionen i alle skridt af processen. På den måde kan vi ligeledes sørge for, at alle kvalitetsproceducerer bliver overholdt, og at produkterne bliver testet før brug.

Certificeret svejsning og montage

Nogle produkter kan leveres færdigproduceret, mens andre skal svejses sammen på jeres lokation. Uanset hvad bruger vi udelukkende svejsemontører, som er certificerede efter DS 2383:1997, hvilket betyder, at I er sikret høj kvalitet i selve plastsvejsningen. Alle vores produkter gnisttestes eller loadtestes for at sikre, at de er tætte, og alle svejsninger gennemgås ligeledes af projektleder og værkfører.

Det er ikke et krav, at vi står for installationen af selve produktet, men det vil ofte kræve en godkendt montør med et vist ekspertiseniveau, før vi vil kunne garantere produktets kvalitet.

Ved brug af Dansk Plast til montagen er I sikret, at installationen er udført korrekt.


Vi undersøgte markedet for en varig løsning, som overholder de høje krav, der er til vores drikkevand, og det var der vi fandt Dansk Plasts renoveringsløsning. Vi slap af med alle vores problemer, og det færdige resultat fungerer perfekt. Vi har i dag en tæt og velfungerende reaktionstank.
Jens Andreasen
Snoldelev Vandværk
Vi blev hurtigt enige om, at betontanken skulle beklædes med drikkevandsgodkendte plastplader, da det på den måde ville sikre, at vandværket kunne forsyne lokalområdet med rent vand uden bekymringer om utætheder i tanken eller indtrængning af forurenet overfladevand.
Bent Holst
Chairman, Vester Nebel Vandværk
Vi i bestyrelsen er meget tilfredse med hele forløbet med Dansk Plast. Vi kan kun anbefale andre vandværker til at kontakte dem. Hele kontakten med personalet, fra direktion til montører, har været meget tilfredsstillende. Resultatet er, at vi forhåbentlig i rigtig mange år, ikke skal spekulere på disse tanke, måske kun en rensning af bunden. Andre vandværker har set resultatet, og roser det meget. Vi formoder, at der er mange rentvandstanke i Danmark, der burde have denne behandling. Tak for det gode samarbejde.
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27