• Kvalitet og godkendelser

Kvalitetssikring sikre høj kvalitet

I ved, hvad produktet skal bruges til, og vi har ekspertisen til at gennemføre projektet med den højeste kvalitet.
Dansk plast 31 50

Certificeret personale

Ved svejsning i plader, rør eller tanke i plast er der en lang række krav, der skal efterleves såsom tryk, temperatur og tid i forhold til materiale type og tykkelse. Disse krav er med til at sikre, at svejsningerne er udført korrekt og holder tæt.

Vi bruger udelukkende montører, der er certificerede. Vores montører har færdiggjort nedenstående kurser, som sætter krav til både den praktiske og teoretiske kunnen:

  • B (Basis Certifikat)

  • USME (Udvidet til stuk-, muffe- og elektrosvejsning),

  • UVE (Udvidet til varmluft- og ekstrudersvejsning)

Derudover gør vi meget ud af at efteruddanne alle vores medarbejdere, så de alle er opdaterede på den nyeste viden og har de rette kompetencer til at udfører de opgaver de bliver stillet.

Dansk plast 68 50

Kvalitetskrav og tests

Vi er med dig fra projekteringsfasen til overlevering af det færdige produkt. Med vores interne kvalitetskrav kan vi opretholde en høj kvalitet og sikre at produktet lever op til dine forventninger og krav.

  1. Endelige produkttegninger og -design sendes altid til sidste godkendelse hos kunden inden produktion påbegyndes.

  2. Vi gennemgår altid tegningerne internt, inden løsningen sendes til produktion, som led i kvalitetsproceduren og sikring af kvaliteten.

  3. Alle produkter testes før levering. Alt afhængig af projektet samt produktets formål og materiale vil de blive gnist-, tryk-, visuel- og/eller vandtestet.

  4. Visueltest af alle svejsninger gennemføres desuden af projektleder og værkfører.

Dansk plast 95 50

Godkendelser for plastprodukter

I samarbejde med vores plastleverandører har vi adgang til en lang række produkter, som efterlever de krav, der stilles i Danmark. Vi kan eksempelvis leverer produkter i materialer som er DK VAND - eller fødevaregodkendt.

For os er det vigtigt at bruge de materialer, som giver kunden den bedste løsning, samtidig med at det overholder alle lovkrav. F.eks. har vi dokumentation for, at plastmaterialet overholder alle krav om beskyttelse mod mikroorganismer, og hverken afgiver skadelige stoffer, smag eller lugt til vandet.

Vores interne kvalitetskrav gør, at vi kan opretholde en høj kvalitet

Til fordel for dig og din bundlinje.

Sammen lægger vi en plan

I ved, hvad produktet skal bruges til, og vi har ekspertisen.

Derfor er startskuddet til ethvert projekt altid, at vi sammen får afdækket jeres behov, hvad produktet skal bruges til, samt hvad det skal udsættes for.

På den måde kan vi i fællesskab lave en plan, der vil sikre en høj kvalitet i både udvikling og produktion af jeres produkt.

Den rigtige plasttype til dit projekt

Plast er ikke bare plast. Der er nemlig mange plasttyper, og hver slags har forskellig holdbarhed, resistens overfor kemikalier samt modstandsdygtighed overfor vind og vejr.

Derfor er den høje kvalitet i produktet tæt koblet med, at vi ved præcis, hvilke stoffer eller væsker den endelige plastkonstruktion skal indeholde, samt hvor den skal placeres. Ved hjælp af god kommunikation og know-how sikrer vi kvaliteten i jeres produkt.