Kabinetter til biofiltre, som fjerner lugtgener og nedbringer svovludledning fra industrien

Kunde
Hybridfilter
Industri
Kemi,
Biogas
Specialløsninger
Opgavetyper
Specialløsninger,
Kabinetter til biofiltre, som kan bruges alle steder, hvor der er lugtgener i industrien.

Vi var med helt fra udviklingsfasen af hybridfilterhusene, hvor vi i tæt samarbejde med kunden, tegnede, designede og udviklede det færdige produkt.

I dag har Hybridfilter deres faste produktion hos os, som giver dem høj kvalitet til rimelige priser, hvis vi altså selv skal sige det. Med det afsæt har de sidenhen formået at få et ben ind hos de helt store spillere på markedet og sælger i dag deres løsning til bl.a. virksomheder som Stryhns, Novo Nordisk, biogasindustrien og forsyninger.

Detaljebilleder af biofiltre kabinetter
DSC 0019

En solid partner til udviklingsprojekt

Hybridfilter A/S havde brug for en partner til at udvikle biologiske filtre, de såkaldte biofilterhuse eller kabinetter, til at fjerne lugtgener og nedbringe svovludledning fra industrien. Kabinetterne skulle anvendes alle steder, hvor der er lugtgener, fx på rensningsanlæg, produktionsanlæg, spildevandsanlæg og i biogassektoren. De skulle derfor kunne modstå både syre, kemikalier og vejrforandringer, og desuden skulle de produceres i flere forskellige størrelser efter kundens behov.

Vi har været med i projektet helt fra start og var således med til at tegne og udvikle de biofilterhuse, som Hybridfilter stadig får produceret hos os i dag.

Hybridfilter Kopi

Dansk Plast har været med i processen helt fra start af vores udvikling af biofilterhusene. De er gode til at overholde leveringstiderne og kniber det for os, løser de det altid. De er pålidelige og leverer altid god kvalitet. Vores samarbejde har været fortrinligt. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.

Jørgen Højmark Jensen fra Hybridfilter A/S
DSC 0027

Kemikalieresistent materiale

Biofilteret bliver fremstillet af sort PE-plast (Polyethylen). En plasttype, som er anvendelig til mange formål, da det er et meget resistent materiale, som både tåler syre og kemikalier. Det kan derfor tåle de svovlbrintegasser, der transporteres gennem filtret.

Ved at producere filterhuset i PE-plast har vi fået et produkt, som er meget modstandsdygtigt, og det er derfor en yderst holdbar løsning, uanset hvilken industri der skal bruge filtret. Biofilterhusene produceres fra 100 m3 til 4000 m3 og kan derfor bruges mange steder i industrien.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27