Specialdesignet plast pool

Kunde
Pool
Industri
Specialløsninger
Opgavetyper
Specialløsninger,
Specialdesignet plastik swimmingpools, tegnet og designet efter kundens egne ønsker og behov.

Vi mestre at svejse i mange forskellige plastmaterialer og sammen med vores interne kvalitetsprocedurer og vores dygtige certificerede plast svejsere er det blevet muligt for vores kunder, at få producereret specialdesignede swimmingpool i vores produktion i Danmark.


Detaljer af plastsvejst pool
Plastsvejsning i pp PE

Standart eller specialdesignede pool?

En standard konstruktion er 1,5 m høj, og op til 3,6 x 12 m (Indvendig), med mulighed for valg af forskellige typer af trapper og farver.

Alle pools leveres med forberedte udskæringer til lamper, dyser og skimmer.

Vi tilbyder også rådgivning og designtimer i forbindelse med kundespecifikke løsninger, der ligger uden for standarten. Der er stort set ingen grænser for udformning, størrelse eller bestykning af pools.


Plast svejsning pool svejsning i plastik PEPP

Materialer og kvalitet

Alle pools fremstilles i frostsikker og UV- stabiliseret PP.

Kvaliteten er altafgørende for, at produktet kan leve op til de krav, der er fra kunderne. Vi har en lang række interne kvalitetsprocedurer, der skaber de bedste rammer for svejsningen af produktet.

Der findes et hav af svejsemetoder som; extrudering, stuk- og varmluftsvejsning, som kræver kendskab til svejseudstyr og forskellige plastmaterialer. Vores plastsvejsere er certificerede og har mange års erfaring i at svejse i alle plasttyper.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27