Plastmaterialer i fødevareindustrien

Dansk Plast er godkendt af Fødevarestyrelsen til at opbevare, håndtere og producere produkter i fødevaregodkendte plastmaterialer

Med denne godkendelse er vi godt rustet til at imødekomme behovene hos vores kunder inden for fødevareindustrien og sikre, at vores produkter opfylder alle krav.

Find vores kontrolrapport her:
Kontrolrapport Fødevarestyrelsen

Kontrolrapport Fødevarestyrelsen

Sporbarhed, opbevaring og håndtering

Et af kravene til en fødevaregodkendelse er, at vi skal kunne spore vores plastmaterialer. Her har vi sat det fuldstændig i system, således vi altid kan spore plastens rejse.
Derudover stilles der ekstra krav til opbevaring og håndtering af fødevaregodkendte plastemner. Vi har bl.a. dedikeret et reolsystem i vores lager til fødevaregodkendte plastplader, således disse ikke blandes med vores andre lagervarer.

Dansk plast 95 50

Plast i fødevareproduktionen

Vi kan designe, producere og installere procesudstyr og flowtekniske løsninger til fødevareindustrien - alt sammen i plast.
Brug af plastmaterialer i fødevareproduktionen gør det let at imødekomme de stadig stigende krav til hygiejne
Lige nu ser vi fx en stigende efterspørgsel på udskiftning af stålrør til plastrør, da plastrør har nogle egenskaber, som gør det særligt fordelagtigt i produktionen. Plast er nemlig et slidstærkt materiale, som hverken påvirker eller bliver påvirket af indholdet i fødevarer.