Inspektioner - undgå ubehagelige økonomiske og driftsmæssige konsekvenser

Kunde
Inspektioner, Vestgrønland
Industri
Vand
Opgavetyper
Vand,
I forbindelse med renovering af vintervandstanke på den grønlandske vestkyst, har vi sideløbende foretaget inspektioner på 15 drikkevandstanke. Kunden ønskede en gennemgang for at kunne lave en langsigtet renoveringsplan, for på den måde at undgå ubehagelige økonomiske og driftsmæssige konsekvenser.

Hos Dansk Plast oplever vi vigtigheden af, at lave inspektioner. På den måde kan man være på forkant med de udfordringer, det kan give ved driftstop og nedlukning af en drikkevandstank, hvad enten tanken befinder sig i Grønland, Danmark eller andet steds.

Inspektion af vintervandstank. Tiden udnyttes, mens vandet tages af tanken.
IMG 9789 1

Hvorfor inspektion?

Inspektioner udføres for at forebygge større skader, samt give kunden et overblik over, hvilke prioriteringer de skal foretage sig, i henhold til en renoveringsplan.

Jævnlig inspektion bevirker at, driftsstop i utide vil kunne undgås, ligesom inspektionen giver et klart indblik i vandtankens nuværende og fremtidige stand.

Skader som derimod konstateres for sent, kan have lagt større økonomiske konsekvenser, end hvis de havde været opdaget i tide.

IMG 9757 1

Inspektioner

Hos Dansk Plast vil vi gerne være med dig igennem hele projektet og som en del af den samlede pakke, anbefaler vi altid inspektion og opmåling af dit næste projekt.

Vi oplever gang på gang vigtigheden af, at få lavet en grundig inspektion, da der ellers kan dukke uventede og ofte dyre overraskelser op.

En god inspektion og opmåling gør også at slutresultatet bliver bedre, da vi hjemmefra kan forberede opgaven ned i mindste detalje.

Alle drikkevandstanke, områder og projekter er forskellige, vi sidder derfor klar til at rådgive dig.

IMG 9780 1

Inspektionsrapport

Under inspektionen laver vi en udførlig rapport, som sammen med billeder, dokumentere tankens stand.

Vi gennemgår rapporten sammen med kunden, samt kommer med vores bud på tankens stand og eventuelle anbefalinger, til renoveringsløsninger eller nyopførelse.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27