3D scanning af drikkevandstanke - langvarig løsning til rent vand

Kunde
Dalby-Rode vandværk
Industri
Vand
Opgavetyper
Renovering, Vand,
Skal man blive ved med at reparerer på ældre betontanke? Eller er en renoveringsløsning med massive plastplader en bedre løsning? Netop det spørgsmål stod vandværket i Dalby-Rode overfor.
Inspektion og opmåling af tanken inden renovering
IMG 8595

Langsigtet renoveringsløsning

Revner i betontanken hos Dalby-Rode Vandværk førte til udfordringer, indtil Dansk Plast udarbejdede en renoveringsløsning baseret på vandværkets oplysninger og ønsker til en mere langsigtet løsning.

"Dansk Plast har stærke referencer inden for dette område, og produktet har med succes været anvendt i adskillige år, f.eks. i Tyskland," udtaler formanden for Dalby-Rode Vandværk, Bjarne Dickow."

Med baggrund i vores gode referencer, erfaring og viden, valgte bestyrelsen at gå med en Dansk Plast renoveringsløsning.

Dalby Rode Vandværk 3 D 201

3D-scanning af tanken

Efter bestyrelsens godkendelse af budgetpris gik planlægningen af projektet i gang. Første skridt involverede en omhyggelig inspektion af betontanken. Vores projektleder og montør besøgte Dalby-Rode for nøje at gennemgå tanken, udføre præcise målinger, tjekke adgangsveje og udarbejde en detaljeret montageplan.

Som en ny service tilbyder vi nu også 3D-scanning af tanken, både før og efter montagen. Dette giver os et præcist billede af opgaven, før vi går i gang. Vi lægger stor vægt på disse inspektioner, da de muliggør nøjagtig prisfastsættelse, justering af forventninger og skaber det optimale grundlag for en vellykket montage. Efter montage sikrer vi, at vores løsning lever op til de forventninger, vi har skabt i samarbejde med kunden. Hos Dansk Plast ser vi dette som afgørende for at sikre en smidig og vellykket gennemførelse af vores projekter.

14

Omkostningseffektiv opgradering

Ved at vælge vores plastløsning til renovering kan vandværket ikke kun minimere investeringsomkostningerne, men også sikre en ekstra lang levetid for tanken, hvor kvaliteten af vandet er en bekymring mindre.

Vi beklæder den eksisterende tank med massive plastplader i størrelsen 4-20 mm. Dette skaber effektivt en ny tank inden i den gamle, hvilket forhindrer forurenet overfladevand og grundvand i at trænge ind og opretholder dermed vandkvaliteten på lang sigt.

Plastpladerne monteres, sammensvejses og gennemgås omhyggeligt med en gnisttest for at sikre mod utætheder. Denne effektive proces betyder, at installationsomkostningerne og nedetiden er minimal i forhold til alternative løsninger, hvilket giver vandværket en hurtig og omkostningseffektiv opgradering.

Dalby Rode 3

Succesfuld implementering

Vores erfarne montører arbejdede 2,5 uge på renoveringen, hvorefter drikkevandstanken var klar til at blive fyldt og taget i brug. Den effektive indsats sikrede en hurtig og succesfuld implementering af den opgraderede løsning hos Dalby-Rode Vandværk.

Samarbejdet mellem os og kunden vægtes højt, og det glæder os, når kunden udtrykker tilfredshed: 'Samarbejdet med alle i Dansk Plast har været eksemplarisk efter de indgåede aftaler.'

En uge efter færdiggørelsen tog vi kontakt til vandværket for at bekræfte, at alt var som det skulle være – og naturligvis var det det. Vores opfølgning sikrede, at den renoverede betontank hos Dalby-Rode Vandværk fungerede fejlfrit og opfyldte alle forventninger.

Dalby Rode'Vi anbefaler kraftigt løsningen til andre vandværker med betontanke.'


Formand for Dalby-Rode Vandværk, Bjarne Dickow
0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27