En langtidsholdbar og livsforlængende drikkevandsløsning til Grønland

Dato
10. jun. 2021
Industri
Vand
Det arktiske klima på Grønland skaber udfordringer, når det kommer til renovering af drikkevandstanke. Dette skyldes blandt andet natte-og dagsfrost, som gør det ekstra svært at renovere tankene.

Containerne er pakket, læsset og klar til anden afgang til Grønland. Vi har nemlig flere projekter, hvor der skal renoveres ældre beton-og ståltanke for at fremtidssikre beboernes drikkevand.

Men renovering på Grønland er ikke sådan lige til, da vejrforholdene kan gøre det svært. For at lykkedes med en livsforlængende renovering af de nuværende drikkevandstanke er det derfor vigtigt for kunden at have kort installations-og nedetiden, materialets styrke samt det efterfølgende vedligehold med i overvejelserne.

Dansk Plast-løsningen har en kort installationstid, og værket er hurtigt i drift igen, da renovering med plastplader ikke kræver hærdningstid, modsat andre løsninger, som coatning. Renoveringen er en livsforlængende løsning, som er nem at vedligeholde, og derudover er plastmaterialet yderst slidstærkt samt holdbart selv under grønlandske vejrforhold.

Renovering af rentvandstanke er en opgave, der kræver enormt meget forberedelse og tæt dialog med de grønlandske myndigheder, men som giver bedre drikkevand til Grønlands indbyggere.

Vi glæder os til at komme i gang igen.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27