Genanvendt plast får nyt liv som tanklåg til udsugningssystemer på genbrugsstationer

Kunde
NTEK
Industri
Specialløsninger
Specialproducerede kabiner og plastlåg til udsugningssystemet i genbrugstationers kemikalierum.

NTEK ønskede et bæredygtigt udsugningssystem til kemirum på genbrugsstationer. Når man håndterer kemiske produkter og farligt affald til dagligt, som man gør på genbrugsstationerne, er det vigtigt, at der er et sikkert udsugningssystem. Det havde NTEK allerede, men de ønskede at gøre det endnu bedre og bæredygtigt for at sikre gode arbejdsforhold for medarbejderne - og det var her, at vi hos Dansk Plast kom ind i billedet.

Kravene til de nye udsugningsprodukter var bl.a., at de skulle være lette at håndtere, udført i genbrugsplast, brugervenlige og sikre for personalet.

Tegnet, designet og færdigproduceret udsugningslåg lavet i genanvendt plast
DSC 0003

Tæt samarbejde med NTEK

I tæt samarbejde udviklede og producerede vi nye udsugningslåg og -kabiner, som alle blev lavet i regenereret plast.

Ved at producere i genbrugsplast kunne vi lave nogle komponenter, som vejer meget lidt, og de er derfor lette at håndtere i det daglige arbejde på genbrugsstationerne.

At bruge genanvendt plast er ikke blot godt for miljøet, men også med til at skåne arbejdsgangen for medarbejderne.

DSC 0038

Dansk Plast producerer i dag vores komponenter, og har været en stor del af udviklingen gennem hele forløbet. Vores samarbejde rummer effektive løsninger og udvikling. Dansk Plast A/S er vores foretrukne samarbejdspartner i udviklingen og produktion af komponenter i genbrugsplast

Søren Nielsen, Sales Manager ved NTEK A/S.
DSC 0005

Fra færdigt produkt til fast partnerskab

Plast er desuden et kemikalieresistent materiale, som gør det perfekt til håndtering af kemiske produkter, da plasten ikke bliver påvirket af at bortsuge giftige og eksplosionsfarlige dampe. Derfor er det uundværligt i en dagligdag, hvor sikkerhed for medarbejderne, der håndterer det farlige affald, har første prioritet.

Samarbejdet med NTEK udviklede sig derefter til et fast partnerskab.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27