Ændringer i ledelsen hos Dansk Plast A/S

Dato
08. mar. 2022
Industri
Vand
Vi er stadig den samme besætning, nogle har blot ændret deres position.

Ændringer i ledelsen hos Dansk Plast A/S

Godt fra start i 2022

Dansk Plast A/S går en spændende fremtid i møde. Allerede nu er ordrebogen godt fyldt op med mange større projekter. Projekter som til dels skal udføres i egen produktion i Esbjerg, i det øvrige Danmark og ikke mindst uden for landets grænser.

For at imødegå den fremtidige vækst, styrke kompetencer og den fortsatte udvikling i Dansk Plast A/S har vi besluttet at ændre vores organisation.

Ny mand ved roret

Klaus Sørensen overlader derfor rollens om adm. Direktør/CEO til Ole Kristensen per 1. marts, for at kunne fokusere på produkt- og forretningsudvikling

Fremadrettet vil det således være Ole Kristensen, som varetager den daglige ledelse og drift af Dansk Plast A/S.

Klaus vil fortsat være ene ejer af Dansk Plast A/S.

Alt dette sker efter længere tids overvejelser og i tæt samarbejde med Dansk Plasts bestyrelse.

Udvikling, projekter og produktion

Klaus vil fremadrettet bruge sine ressourcer og kompetencer, der hvor han syntes tingene er rigtig spændende – nemlig udvikling. Udvikling af både kundespecifikke ønsker, men også udvikling Dansk Plasts egne produkter.

Udover ændringerne i direktionen, har Kim Lauridsen ønsket at udskifte rollen som værkfører, med en supervisor/projektleder stilling. Kim vil hen over sommeren fungere som supervisor på projekterne i udlandet og efterfølgende indgå i projektteamet på kontoret.

Efter kort tids søgen, har vi skrevet kontrakt med Claus Kikkenborg, som pr. 1. april vil overtage jobbet som værkfører for produktionen. Vi er sikre på, at Claus vil tilføre Dansk Plast A/S en masse ny viden, som vil højne vores kvalitet og produktivitet.

Fremtiden

Disse tiltag igangsættes for at kunne bibeholde det høje aktivitetsniveau, og styrke Dansk Plasts rolle indenfor udvikling af bæredygtige plastprodukter- og løsninger.

0F086191-798E-4682-814A-E2CE80017B44
E02ECA1C-A0E3-4614-998C-16C7642E1C27